depl

Pałac Szczepowice

Propozycje menu dla polskich grup turystycznych 2016

ZESTAW I

KREM PIECZARKOWY Z GROSZKIEM PTYSIOWYM
GULASZ WIEPRZOWY Z KASZĄ GRYCZANĄ I OGÓRKIEM KWASZONYM
SOK OWOCOWY 0,3 L

 

ZESTAW II

ROSÓŁ Z MAKARONEM
FILET Z KURCZAKA, ZIEMNIAKI, SURÓWKA
SOK OWOCOWY 0,3 L

 

ZESTAW III

KREM POMIDOROWY Z RYŻEM
KOTLET DE VOLAILLE, FRYTKI, ZESTAW SURÓWEK
SOK OWOCOWY 0,3 L

 

ZESTAW IV

ZUPA BOROWIKOWA Z ŁAZANKAMI
KOTLET SCHABOWY, ZIEMNIAKI, KAPUSTA ZASMAŻANA
SOK OWOCOWY 0,3 L

 

ZESTAW V

ŻUREK STAROPOLSKI
GRILLOWANA POLĘDWICZKA WIEPRZOWA, ZIEMNIAKI, ZESTAW SURÓWEK
CIASTO WŁASNEGO WYPIEKU – SERNIK LUB JABŁECZNIK
SOK OWOCOWY 0,3 L

 

ZESTAW VI

ZUPA GULASZOWA
FILET RYBNY, FRYTKI, ZESTAW SURÓWEK
LODY Z OWOCAMI I BITĄ ŚMIETANĄ
SOK OWOCOWY 0,3 L

 

NAPOJE ZIMNE:

WODA NIEGAZOWANA
WODA GAZOWANA
COCA-COLA
SOK OWOCOWY

 

NAPOJE GORĄCE:

EXPRESSO
KAWA ROZPUSZCZALNA / HERBATA